campionatul national de karting - etapa a 3-a

10 iulie 2017
Campionatul National De Karting - etapa a 3-a

Clubul Willi Motorsport a participat în weekendul 8-9 iulie la cea de-a treia etapă din CN de Karting, desfășurată pe traseul AMC Kart de lângă București.

Rareș Stan a evoluat la clasa Mini ROK și a încheiat pe 5 în antrenamentul cronometrat din totalul de 13 participanți, cu noua ramă Evo. În manșele calificative de sâmbătă s-a clasat pe 12, respectiv 4, ceea ce a echivalat cu o plecare de pe 8 pe grila primei curse de duminică. Progresul lui Rareș a fost notabil, acesta implicându-se în lupta pentru treapta a doua a podiumului și luând sosirea pe 3. Tot în grupul ce s-a luptat pentru locurile 2-5 a fost și în ultima cursă a weekendului, încheiată pe 4. Astfel, a adunat 29 de puncte în etapa a treia, totalul său fiind al doilea dintre piloții români ce-și dispută acest titlu. Rareș urcă pe 5 la general și se apropie la doar 8 puncte de top 3, obiectiv vizat în etapa următoare, la Tg. Secuiesc (5-6 august).

Dragoș Simion a reprezentat clubul nostru la clasa Rotax Senior Max. În prima zi a plecat de pe 3 și a încheiat o manșă pe aceeași poziție, apoi în cea de-a doua a abandonat. Așadar, duminică s-a lansat în prima alergare de pe 6 și a revenit în scurt timp pe poziția a treia. În cursa a doua, pe o pistă extrem de gumată, primii trei au coborât sub 1 minut pe tur, iar Dragoș a trecut linia de sosire tot pe 3. El și-a consolidat astfel locul secund în ierarhia generală la jumătatea sezonului.

Imagini: Tache Foto


Galerie Poze - Campionatul National De Karting - etapa a 3-a

Campionatul National De Karting - etapa a 3-a
Campionatul National De Karting - etapa a 3-a
Campionatul National De Karting - etapa a 3-a

 

Alte Stiri