campionatul national de karting - etapa a 4-a

08 august 2017
Campionatul National De Karting - etapa a 4-a

Condițiile caniculare au caracterizat cea de-a doua vizită a campionatului pe traseul de la Târgu Secuiesc în 2017, unde Rareș Stan (Mini ROK) și Dragoș Simion (Senior Max) și-au continuat parcursul alături de clubul nostru.

Rareș a început în forță, printr-un loc secund în antrenamentele cronometrate, la doar 0.118s de primul. Apoi, s-a confruntat cu probleme în manșele calificative și a recuperat în cele două curse de duminică, în care s-a clasat pe 9, respectiv 8 dintr-un total de 14 piloți. Astfel, a adunat încă 15 puncte, ajungând la un total de 74 după 4 etape din totalul de 6. Stan ocupă în continuare poziția a cincea la general, la doar 13 puncte de un loc pe podiumul stagional.

Dragoș Simion s-a lansat de pe 5 la categorie și a recuperat trei poziții în prima cursă, la mai puțin de două secunde de învingător. Tot pe locul secund a încheiat și cea de-a doua manșă de duminică, totalizând 40 de puncte. În etapa viitoare, ce va avea loc pe 16-17 septembrie la Bacău, se poate încheia matematic lupta de la Senior Max, în care pilotul nostru are toate șansele de a-și asigura titlul de vicecampion național.


 

Alte Stiri