Driver coaching

Drumul în motorsport este unul lung și aproape niciodată nu este ușor iar, de aceea, Willi Motorsport oferă servicii de driver coaching piloților care au nevoie de ghidare în cariera lor, de la mentorat la capitolul fizic. 

Motorsport-ul este un sport complicat, cu multe fațete iar unui pilot în devenire nu îi este de ajuns să poată merge la maximum cu o mașină de curse. În prezent, un pilot de succes este acela care are și un psihic puternic, are capacitatea să comunice cu sponsorii, presa și alte elemente implicate în fenomen, știe valoarea fizicului și a menținerii acestuia la cote cât mai înalte și multe altele.

În această nișă intră Willi Motorsport cu serviciile de driver coaching care ajută piloții să-și găsească un drum și să-și formeze deprinderile care să-i ajute să reușească în cariera lor. Coach-ul nu este doar un mentor, ci și o persoană care te ghidează către alegerile corecte în carieră într-un sport în care o singură decizie greșită poate face diferența dintre stagnare și continuarea drumului către target-ul ales.