Școala de pilotaj

Willi Motorsport pune la dispoziție cursuri complexe de pilotaj pe circuit destinate tuturor pasionaților de automobilism sportiv, de orice vârste.

Cursurile pot începe de la vârsta de 12 ani (cu acordul scris al părinților și analize de medicină sportivă) și nu au limită maximă de vârstă. Ne adresăm atât tinerilor care visează la o carieră în motorsport cât și amatorilor care vor să își îmbunătățească performanțele, reflexele sau care doresc să își descopere abilitățile de pilot de curse.

Începând cu anul 2015, în România se organizează competiții de circuit pe distanțe scurte (turisme) și lungi (anduranță de 2, 3 sau 4 ore), recunoscute la nivel internațional. Aceste serii autohtone au dat în scurt timp piloți în campionate mondiale (24h Series) și europene (GT4 European Series) de mare anvergură, demonstrând un progres mult mai rapid decât orice altă disciplină din automobilismul românesc.

Printre elementele pe care instructorii noștri pun accent se numără abordarea virajelor, trasele ideale, tehnici de siguranța și tehnici de frânare pe pistă udă sau uscată. Pentru cursuri se folosesc automobile Volkswagen Lupo GTI Cup de 1600 cc/140 ps, special pregătite pentru circuit, dotate cu roll-bar, suspensii H&R race pro, extinctoare speciale, scaune Sparco omologate FIA, frâne de curse etc.

Ne dorim ca experiența voastră să fie una cât placută și în deplină siguranță!

Strada nu este circuit – de aceea încurăjăm toți pasionații de viteză și adrenalină să își testeze abilitățile și reflexele într-un mediu organizat și sigur, unde nu vor pune în pericol nici siguranța lor nici a celorlalți participanți la trafic.

Pentru informații legate de prețuri și programul cursurilor vă rugăm să contactați instructorii WILLIMSPORT:

0040 744 311 237

mexxmotors@gmail.com

Plateste VW Lupo – 400 euro Plateste Dacia Logan 350 euro Plateste Mercedes A45 AMG 900 euro